Aktuellt

Information om Årsstämman 2020

Av: styrelsen, juni 12, 2020 Läs mer

Info om årsstämman

Av: styrelsen, juni 2, 2020 Läs mer

Att hjälpa en granne under Covid-19-pandemin (det nya Corona-viruset)

Av: styrelsen, mars 19, 2020

I tider av karantän, självisolering och rekommendationer till samhällets riskgrupper, däribland personer över 70 år, att undvika sammanhang med mycket människor är det många medlemmar som har hört av sig och vill hjälpa grannar som t.ex. behöver hjälp med handling. Det tycker vi givetvis är fint att se och vill därför ge följande rekommendationer:

1) Om du stöter på en granne som är i riskgrupp, erbjud din hjälp

eller

2) Lägg en lapp med ditt telefonnummer och vad du kan hjälpa till med i den grannes brevlåda som du tror skulle kunna behöva din hjälp.

Vi hoppas att alla tar väl hand om sig själva och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och regeringen går ut med.

Hälsningar Styrelsen

Läs mer

Föreningens förvaltare byter namn till Nabo

Av: styrelsen, september 12, 2019

Som ni har sett på avin för avgiften till föreningen är Valvet Förvaltning vår ekonomiska förvaltare. Det innebär att de hjälper oss att sköta föreningens ekonomi. De har nu i spetember bytt namn och heter numera Nabo.

Har man frågor om sin avi eller andra frågor till förvaltaren kan ni kontakta dem på nabo.se/kontakt. Det finns också svar på många vanliga frågor på nabo.se/faq

Namnbytet påverkar inte dig som boende/hyresgäst mer än att avin från och med nu kommer ha Nabo som avsändare.
//Styrelsen BRF Mässen

Läs mer

Från och med 1 juli 2019 ändrar föreningens förvaltare Valvet AB rutinerna för inbetalning av månadsavgiften för lägenheter i brf Mässen

Av: styrelsen, juni 17, 2019

Detta innebär att alla, oavsett vilken betalningsrutin som hittills använts, kommer de närmaste dagarna få en pappersavi med posten. Den avin gäller avgiften för juli-månad.

Tillsammans med inbetalningsavin kommer även ett informations-blad som upplyser om hur man behöver göra för att i fortsättningen få önskat betalningssätt. Har ni varit bortresta i midsommar så kolla posten lite extra när ni kommer hem så att brevet med avin inte hamnar i pappersinsamlingen. 

//Styrelsen för Brf Mässen

Läs mer

Föreningsstämma

Av: styrelsen, maj 2, 2019

Medlemmar i bostadsrättsföreningen Mässen i Stockholmkallas härmed till ordinarie föreningsstämma

Stämmokallelse-2019

Årsredovisning-2018-brf-Mässen-påskriven

Läs mer